مناسب برای :۶ نفر زمان آماده سازی : کمتر از ۱ ساعت می‌توانیم این مسقطی را تک رنگ یعنی سفید یا زعفرانی تهیه کرده یا این‌که آن را دورنگ درست کنیم، به این صورت که ابتدا مسقطی سفید بدون زعفران را داخل ظرف می‌ریزیم و می‌گذاریم داخل یخچال یکی دو ساعت بماند تا خود را »





مناسب برای :۶ نفر زمان آماده سازی : کمتر از ۱ ساعت می‌توانیم این [فقط کاربران عضو شده میتوانند لینک ها را مشاهده کنند... ] را تک رنگ یعنی سفید یا زعفرانی تهیه کرده یا این‌که آن را دورنگ درست کنیم، به این صورت که ابتدا [فقط کاربران عضو شده میتوانند لینک ها را مشاهده کنند... ] سفید بدون زعفران را داخل ظرف می‌ریزیم و می‌گذاریم داخل یخچال یکی دو ساعت بماند تا خود را »

[فقط کاربران عضو شده میتوانند لینک ها را مشاهده کنند... ]
زمان آماده سازی : کمتر از ۱ ساعت
می‌توانیم این [فقط کاربران عضو شده میتوانند لینک ها را مشاهده کنند... ] را تک رنگ یعنی سفید یا زعفرانی تهیه کرده یا این‌که آن را دورنگ درست کنیم، به این صورت که ابتدا مسقطی سفید بدون زعفران را داخل ظرف می‌ریزیم و می‌گذاریم داخل یخچال یکی دو ساعت بماند تا خود را ببندد، بعد بقیه مسقطی را با زعفران مخلوط می‌کنیم و روی مسقطی سفید می‌ریزیم. این مقدار دسر برای ۴ تا۶ نفر کافی است و در مدت ۵۰ دقیقه درست می‌شود.
مواد لازم:
کره
۵۰ گرم

آب
۷ پیمانه

شکر
½ ۱ پیمانه

نشاسته سفید
۱ پیمانه

گلاب
½ پیمانه

خلال بادام
½ پیمانه

هل
½ قاشق غذاخوری

زعفران
½ قاشق چای‌خوری

خلال پسته و بادام
برای تزیین

طرز تهیه:
ابتدا نشاسته را با آب سرد مخلوط می‌کنیم و روی حرارت می‌گذاریم تا کم‌کم غلیظ شود. اگر نشاسته را با آب گرم مخلوط کنیم گلوله می‌شود، پس باید با آب سرد مخلوط ‌کنیم.
وقتی که این مخلوط کمی غلیظ شد، شکر اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا وقتی که جوش بیاید.
وقتی که مواد جوش آمد، می‌گذاریم روی شعله کم باشد تا قوام بیاید، سپس گلاب، خلال بادام و هل را اضافه می‌کنیم. (از هل ساییده شده استفاده نمی‌کنیم، بلکه از دانه‌های هل استفاده می‌کنیم تا رنگ مسقطی را سیاه نکند). تفاوت این مسقطی با مسقطی‌های دیگر در این است که شل‌تر است و می‌شود گفت شبیه شله زرد است. مواد را خوب هم می‌زنیم.
وقتی از کناره‌های ظرف شروع به حباب زدن کرد، به جوش آمد و کمی غلیظ‌تر شد، کره را اضافه می‌کنیم. به جای کره نمی‌توان از روغن مایع استفاده کرد، چون روغن مایع طعم کره را به مسقطی نمی‌دهد. وقتی زعفران ساییده شده را اضافه کردیم، قابلمه را از روی حرارت بر می‌داریم تا کم‌کم رنگ زعفرانی بگیرد.
این دسر را می‌توان به دو صورت سرد و گرم مصرف کرد. می‌توانیم بعد از آماده شدن مسقطی، آن را در یک ظرف بزرگ بریزید و در ‌‌نهایت آن را در کاسه‌های یک نفره بکشید.
پاسارگاد